9 weken Coaching traject voor herstel na emotioneel misbruik

Een coaching traject van 9 weken is voor jou als:

 

Je het volwassen kind bent van een narcistische ouder(s)

Als je een historie hebt met narcistisch misbruik en emotionele manipulatie, dan is de kans groot dat je codependent bent (medeafhankelijk). Dit betekent dat je tijdens je kindertijd/jeugd hebt geleerd om je eigenwaarde te definiëren gebaseerd op de meningen en wensen van anderen. Je hebt nooit geleerd of gezien hoe je je grenzen mag aangeven, dat jij ook het recht hebt op een mening en dat jij belangrijk bent. Dit kan destructief zijn voor je zelfvertrouwen.

Je loopt continu op eieren en "moet" te vaak de lieve vrede bewaren. Je kampt met gevoelens van minderwaardigheid en vind het belangrijk om aardig gevonden te worden. Misschien kun je je nog niet goed beseffen waartoe je ouder(s) in staat waren/zijn. Je piekert veel, zit vaak in je hoofd en voelt je emotioneel verlamd. Je voelt je inadequaat in je relatie of vriendschappen of sterker nog, je merkt dat er veel conflicten ontstaan omdat je weliswaar goede intenties hebt, maar dat je deze niet effectief kunt communiceren aan je dierbaren.

 

Je een relatie of vriendschap hebt gehad met een narcist

Je naaste omgeving is begripvol en biedt een luisterend oor. De bekende kreten "wees blij dat je van hem/haar af bent" "dat jij nog stress hebt!" "laat lekker los" of "Je kan veel beter krijgen" zijn heel lief bedoeld maar geven geen voldoening. Je hebt vaak het gevoel dat je dierbaren niet de impact van je trauma beseffen. Je zit nog met vragen. Je voelt je verward, verdrietig, verbaasd en verloren.

Je wilt je verhaal delen met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt en bent op zoek naar

(h)erkenning en hoe je weer goed in je vel kan zitten. Misschien zit je nog middenin een vechtscheiding met de narcist en sta je open voor het leren omgaan met al je emoties. Het gedrag van de narcist kun je niet veranderen. Het gaat om jóu. Jij bent degene die meer bewustwording kan en mag creëren voor jezelf.

 

De 9 weken bestaan uit:  

  • 9 wekelijkse coaching gesprekken van 75 minuten  via ZOOM (video bellen)
  • follow up e-mails iedere week

De volgende punten krijgen de aandacht en zorg gedurende het coaching traject:

  • Je emotionele pijn (onzekerheid, schaamte, schuld, angst)
  • Je hebt het gevoel vast te lopen in oude patronen
  • Je wilt werken aan een goede communicatie en vriendschap met jezelf  
  • Je wilt meer helderheid over je kernwaarden en grenzen

De investering in jezelf is €525 

Het coaching traject is pas definitief als het bedrag is voldaan. Er is wel de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.