Je had een geweldige locatie uitgekozen. De locatie alleen al ademde rust uit wat voor mij echt geweldig was.
De workshopruimte was heel ruim en netjes en op nieuw ervoer ik hier een intense rust en voelde ik mij op mijn gemak. Lekkere drankjes en we zaten niet te dicht op elkaar maar ook niet te ver van elkaar zodat we makkelijk met elkaar contact hadden.
Fijn dat iedereen haar verhaal kon doen! Dat is ook net wat een enorm gevoel van vrijheid gaf.
Daardoor ook rust in je lijf want je werd gehoord, er was ruimte voor eenieders verhaal. 
Het middagmaal was heel verzorgd en lekker ook. 
In de namiddag nam je ons mee naar de kern van de hele zaak. Angst, schaamte, schuld.... recht in de roos.
De afsluiter met EFT.  Super!
Anne
Hallo Petra,
Nogmaals bedankt voor je workshop! Ik doe niet zo makkelijk mee aan een workshop, was voor mij eigenlijk de eerste keer. Mijn algehele indruk was goed, het is fijn om te horen en te weten dat je niet de enigste bent die hiermee geconfronteerd wordt. Ik wist niet wat ik moest verwachten maar het was waardevol voor mij persoonlijk. Ik heb geleerd dat ik mezelf meer grenzen moet gaan vastleggen en me hier ook aan moet houden. Dit kan lastig zijn als je altijd het beste voor iemand wilt en die persoon ook goed over zichzelf wilt laten voelen als hij/zij dit zelf niet kan, maar eigenlijk is dit natuurlijk zinloos als je te maken hebt met een narcist. Ik was al geruime tijd bezig om mijn positieve energie in mensen te steken die het wel waard zijn. Om mijn focus te verleggen naar mijn echte vrienden. Dit is zeker waar ik mee verder wil en de workshop was dan eigenlijk een soort van duwtje in de rug. Je weet er heel veel van af en je kunt het heel goed overbrengen wat ik ook al zag in je filmpjes. Duidelijk en straight to the point. De oefeningen vond ik echt goed. Ik moest er echt over nadenken en in mezelf gaan kijken/zoeken iets wat je normaal gesproken niet zo bewust mee bezig bent. Het helpt je bewust te worden van dingen over jezelf die je verder op weg kunnen helpen. Natascha
Dank u Petra,
Ik krijg via deze workshop nieuwe lotgenoten te zien . 
Eigenlijk moeten wij u bedanken voor deze workshop. U opent voor ons een nieuwe deur waar we zo naar  hopen. 
Wij danken u. En stop aub niet met uw video's .
Want de waarheid dient geopenbaard te worden . Er zijn zeker nog zoveel harten die genezen moeten worden. 
Ik kijk uit naar uw volgende workshops.
Wolkan

 

Lieve Petra,
Ik vond het geweldig, het gevoel dat iedereen begrijpt hoe je voelt, maakt het makkelijk. Het voelde veilig, mocht mijzelf zijn! Goed opgezet met de oefeningen, je wordt met zoveel emoties en herinneringen geconfronteerd. "Blindspots!"Het voldeed aan mijn verwachtingen, je verhaal kwijt en feedback van anderen horen, hoe zij het ervaren hebben. Je uitleg over de basis emoties en de oefeningen. 
Brigida 

 

Boven mijn verwachtingen was de workshop.
Ik heb geleerd dat ik de goede weg ben ingeslagen.
Ik heb meer inzichten gekregen, zoals het harde oordeel over mijzelf en nu merk ik al dat de hele scherpe kantjes van mijn verleden wat verder van mij af gaan staan.....Hoop dat het zo blijft!
De EFT is een eye-opener, muziek en natuur.
Babs