EMPOWER!: persoonlijke ontwikkeling na narcistisch misbruik. groepscoaching 2x per week.

We starten 4 juni!

4 weken lang iedere dinsdag & donderdagavond 19 tot 20u

 

Welkom bij EMPOWER! Een inspirerend groepscoaching programma gericht op je herstel en je groei na narcistisch misbruik.

Bij Empower geloven we in de kracht van gemeenschap en begeleiding om jou te ondersteunen op jouw reis naar heling en veerkracht.

 

Onze online sessies bieden een veilige ruimte waarin je jouw ervaringen kunt delen, begrepen wordt en waardevolle tools ontvangt die je kunt implementeren om jouw herstelproces te versterken. Met een combinatie van groepsdynamiek en individuele aandacht, word je begeleid bij het ontwikkelen van zelfzorgtechnieken, het stellen van gezonde grenzen, het versterken van zelfvertrouwen en nog veel meer. 

 

Elke maand verkennen we nieuwe onderwerpen en thema's die relevant zijn voor jouw herstel en welzijn, zodat je stap voor stap kunt groeien en bloeien. Bij Empower geloven we dat jouw verleden niet jouw toekomst hoeft te bepalen, en we zijn hier om je te ondersteunen bij het creëren van een leven vol rust, vreugde en inspiratie. 

 

 


Sluit je aan bij ons groepscoaching programma en geef jouw herstel een boost! Met onze twee sessies per week, verspreid over 4 weken, bieden we een toegankelijke en effectieve manier om te werken aan je groei en welzijn. Voor slechts €100 per maand krijg je toegang tot 2 inspirerende groepssessies per week. Ieder sessie duurt 1 uur (in totaal 8 sessies per maand) waarin we samenwerken aan jouw herstel en veerkracht.

 

Maar dat is nog niet alles! Voor een extra €50 per maand heb je ook de mogelijkheid om één uur per maand, individuele coaching te ontvangen van mij, afgestemd op jouw specifieke behoeftes en uitdagingen. Dit biedt jou de kans om persoonlijke begeleiding te krijgen en dieper in te gaan op jouw herstelproces, naast de waardevolle ondersteuning die je al ontvangt in de groepssessies.

 

De 4 onderwerpen voor de eerste maand groepscoaching programma zijn als volgt:

1 Zelfbewustzijn en Zelfcompassie: Het verkennen van je emoties, gedachten en overtuigingen, en het cultiveren van een vriendelijke en ondersteunende vriendschap met jezelf.

2 Grenzen stellen en Zelfbescherming: Je leert hoe je je grenzen kunt identificeren, communiceren en handhaven en hoe je jezelf kunt beschermen tegen verdere narcistische relaties.

3 Omgaan met emoties en gevoelens: (H)erken, begrijp en ontwikkel leiderschap over je innerlijke belevingswereld.

4 Zelfzorg en Ademwerk: Jezelf ondersteunen door middel van zelfzorg rituelen en ademtechnieken. Dit is om stress te verminderen en de energie van trauma los te kunnen laten.

 

Voor deelnemers die niet altijd aanwezig kunnen zijn, niet getreurd. Er zullen opnames worden gemaakt van de sessies die je vervolgens in je mail krijgt zodat je ze op je gemak kunt bekijken en de waardevolle inzichten en informatie niet hoeft te missen.

 

Dus waar wacht je nog op?! Sluit je aan bij ons programma en kom weer in je kracht na narcistisch misbruik!

Je abonnement is iedere maand opzegbaar.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.