Narcisme ontmaskerd in samenwerking met

De betekenis van het werk van Petra Van Deijl en Noa Life Coaching m.b.t. narcisme en narcistisch misbruik, is ongekend groot. Het oorspronkelijk en zuiver inzicht wordt op uitmuntende wijze zorgvuldig in het Nederlands én in het Engels gedeeld. In elk opzicht draagt het werk van Petra Van Deijl en Noa Life Coaching bij tot de bewustmaking van narcisme en narcistisch misbruik. Een ‘geheim’ van het leven waarvan het heimelijke mechanisme zich nu meer dan ooit laat ontdekken en begrijpen, mede door de hulpvaardige bijstand van Petra Van Deijl en Noa Life Coaching. De uitnodiging die men ontvangt als men te maken krijgt met narcisme en narcistisch misbruik, is om er aan te groeien in bewustwording. Narcisme en narcistisch misbruik is een uitermate pittige leerschool, maar haar alumni zijn uiteindelijk masters in levenskunst. Het werk van Petra Van Deijl en Noa Life Coaching is een zegen voor de mens en de mensheid. ~ Paul

Thank you for your voice. It helped me come out of the dark. ~ M

 

You save lives. Thank you. ~ Sean-C

Ik voel mij goed! Ik ben nog steeds onwijs blij dat ik dit super moeilijke stap heb doorgezet, ik heb eindelijk het gevoel dat ik langzaam de controle over mijn leven terug krijg. ~ Floor

 

Ik dacht dat ik gek aan het worden was. Je hebt zoveel verlichting gebracht na één gesprek. Mijn dank is niet in woorden uit te drukken. ~ Pauline

 

Je hulp en begeleiding tijdens mijn scheiding van de narcist is ongekend. Wist ik veel dat ik als man zoveel emoties in mij had en dat ik mij veilig genoeg voelde om deze te uiten. Op z'n rotterdams....een topwijf ben je! ~ Karel

 

Ik begreep het allemaal niet. Ik zat te huilen van vreugde en verdriet tijdens het bekijken van je video's. Eindelijk iemand die het begrijpt en die mij begrijpt! Ik heb zo vaak hulp gezocht. Het werd mij wijsgemaakt door de psycholoog dat ik een probleem had. Wat een bevrijding om te ontdekken dat ik alle gekke situaties, problemen en toestanden goed heb gezien en gevoeld. ~ Anouk

Lieve Petra,

Ik liep door mijn huis en ik kreeg weer tranen in mijn ogen als ik denk aan wat je voor mij betekende de laatste maanden en hoe je mij ook door de afgelopen maanden hielp.

1000 maal dank! Ik kan je niet genoeg bedanken. 

Ook voor je YouTube video’s!

De hoop die ik door jouw coaching opnieuw kreeg, ik heb er geen woorden voor.

Vanuit mijn hart, heel oprecht! 

Dankjewel Petra xx

~ anoniem ~

Hello Petra,

Thank you for all the support you have given me and for your friendship and kindness in our sessions. I've always known that I needed therapy but I was doubtful of the outcome and I was never quite trusting enough to give it a try. I am glad I finally did and that I had the opportunity to do it with you. 

You have a true talent and capacity for this line of work. I'll keep in touch and let you know how I'm doing. If you're available, I'll be happy to speak with you again in the future if I'm feeling a bit overwhelmed. I think I have built up some good emotional resources throughout this past year though, so hopefully, I'll be able to manage things in a much better way now. I feel optimistic and relieved.

Take care and enjoy the holidays with your family.

Sending you my sincerest of thanks and appreciation.

with love,

D