Ik ben Petra, 51 jaar en heb mijn roots liggen in het prachtige Zimbabwe.

Ik ben een ervaren Life Coach, Ademwerk Facilitator en deskundige op het gebied van narcisme, met een missie om anderen te begeleiden naar een leven vol rust, vreugde en vervulling.

 

Mijn eigen reis heeft me door diepe dalen naar de hoogste pieken geleid, en mijn ervaringen hebben me gevormd tot wie ik vandaag ben. 

 

Jarenlang heb ik geworsteld met narcistisch misbruik in relaties en vriendschappen, een burnout, een verleden als drugsverslaafde en de uitdagingen van een pijnlijke scheiding. Maar door mijn vastberadenheid, moed en de kracht van zelfreflectie en groei, heb ik een transformatie ondergaan die mijn leven heeft verrijkt op manieren die ik nooit voor mogelijk had gehouden. 

 

Van een onzekere vrouw met weinig zelfvertrouwen ben ik geevolueerd naar een krachtige, gepassioneerde en ondernemende vrouw. Mijn eigen reis van duisternis naar licht heeft me een diepgaand begrip gegeven van de menselijke geest, veerkracht en het potentieel voor groei.

 

 

Nu zet ik mijn kennis, ervaring en empathie in om anderen te helpen bij hun eigen transformatie. Of je nu worstelt met zelfvertrouwen, stress, schuldgevoelens en loyaliteit naar de narcist, of gewoon op zoek bent naar meer vreugde, rust en voldoening in je leven , ik ben hier om je te ondersteunen, coachen en begeleiden op jouw pad van herstel en transformatie.

 

Samen zullen we werken aan jouw visie voor je leven, het overwinnen van obstakels en het ontwikkelen van een leven dat echt voldoening en geluk brengt.

Ik geloof in een holistische benadering van coaching, waarbij we niet alleen naar externe doelen streven, maar ook naar innerlijke vrede en harmonie.